Mälardalens Dansklubb

Bankett SM 2020

Hej Alla Föreningar!
Här kommer mycket viktig information och en uppmaning till alla tävlande och andra som har för avsikt att gå på SM-banketten på lördagskvällen.
DSF’s SM i Dans 2020 avgörs som ni alla vet i Fjällräven Center i Örnsköldsvik med Dansföreningen Rockringen som arrangörsförening. Rockringen samarbetar och har avtal med Evenemangsarenan AB (EAB - företaget som driver Arenan och har restaurangerna där) och det är EAB som står för lunchservering och bankett under SM-helgen.
När det gäller SM-banketten är det ett krav från EAB att antalet gäster är känt senast 31/3 2020.
Eftersom vi vill ha en så stor bankett som möjligt med så många som möjligt vädjar vi nu till er föreningar att omgående informera dansare och publik om ovanstående och uppmana dem att boka bankettbiljetter så fort som möjligt, dock ABSOLUT SENAST 30/3 2020!
Vi vill ha en dansfest där så många som möjligt ska äta gott, umgås och dansa och ber nu därför om er hjälp med att få ut detta budskap till alla som det berör.
Som tillägg: vi hoppades på att vi skulle kunna lösa så att ni vid köp av bankettbiljett skulle kunna skriva vilken förening/klubb ni önskar sitta med men tyvärr gick detta inte att lösa i bokningssystemet. Vi önskar därför att ni efter köp av biljett skickar mejl till info.smidans2020@rockringen.com och meddelar hur många ni är från varje förening/klubb. Vi förstår att det kan vara svårt att hålla koll på alla från föreningen/klubben och det går därför bra att anmäla några åt gången, men ju färre mejl desto lättare blir det för oss. I mejlet får ni gärna skriva vilka namn det gäller så att vi inte räknar några dubbelt. Ni behöver alltså köpa biljett via bokningssidan samt skicka ett mejl med förenings/klubbens namn och deltagarnas namn så att vi lättare ska kunna få till bordsplaceringarna. Vi skall göra vårt bästa för att försöka tillgodose allas önskemål men vi kan som ni kanske förstår inte garantera något. Vi ber om ursäkt för detta men hoppas att det ska gå smidigt ändå.
Tack på förhand!
Vänliga Danshälsningar
Dansföreningen Rockringen
×

KONTAKT

Du kan nå oss på:

Linnéagården Kolbäck

Telefon: 070-795 83 31

Email: ylvali67@gmail.com