Avgifter

Parkrav:

OBS! Parkrav i bugg och boogie (ej barn). Du som vuxen och inte har partner kan anmäla dig själv. Du hamnar då på kö och vi försöker hitta en partner till dig. Anmäl dig då på "Singel-/Intresseanmälan för pardans".

Avgifter:

För att få tävlingsträna i Mälardalens dansklubb måste du vara medlem i klubben. När du anmäler dig till en kurs/träning betalar du medlemskapet med automatik. Du behöver alltså inte ansöka om medlemskap. När det gäller tävlingsträningsavgifter har vi ett rabattsystem.
Avgifterna avser de dansare som har sin tävlingslicens i klubben. För externa dansare som önskar komma till Mälardalens dansklubb och träna gäller andra priser. Var vänlig kontakta ylvali67@gmail.com för frågor om det. Mälardalens Dansklubb betalar din licens som gäller per kalenderår, när du deltar i träningar som går i klubbens regi. Byte av licenstillhörighet sker vid halv- eller helårsskifte. Klubben lägger ut för kostnaderna gällande anmälningsavgifterna till respektive tävlingsarrangör och i slutet av varje termin får du ett betalningsunderlag från oss på de tävlingar du anmält dig till. Du betalar även de tävlingsavgifter gällande tävlingar du strukit dig på. Vi bekostar avgifterna till de tävlingar där vi själva är arrangörer.
Observera att:
Varje anmälan har sin egen betalningsavi, som du får via mejl när du blir antagen. Du kan alltså inte slå ihop avierna och betala i en klumpsumma mot ett OCR nummer. Om det inte finns något OCR nummer på avin är kursen gratis. (Du har kommit upp i maxtaket) Om du inte fått en bekräftelse med mejl vid anmälningstillfället så kan det bero på:
- Att du inte har rätt mailadress i dans.se (Logga in och kolla att din mejladress är rätt).
- Att du är kommunalanställd eller landstingsanställd och använder jobb mejlen i dans.se. Begränsningar är satta i dessa. Detta kan finnas i flera företag.
(Lösning: Skaffa en personlig mejl och använd den i dans.se eller ring din IT-ansvariga och lös problemet)

Prova på gång:

Barn: De två första tränings-/kurstillfället räknas som ”prova på”-tillfälle.
Vuxna: Första tränings-/kurstillfället räknas som "prova på"-tillfälle.
För att få vara med på detta tillfälle skall man vara anmäld till tränings/kurs tillfället. Om man inte ska fortsätta skall man tala om det till tränaren innan nästa tillfälle. I.o.m detta tas betalningskrav bort.
Medlemsavgiften är obligatorisk och räknas inte in i kurs-/tävlingskostnader. Kostnad per år är 200kr (debiteras vid ett tillfälle).

Rabatter:

Gäller för kurser och träningar som kostar mer än 699kr.
Den dyraste kursen/träningen betalar du fullt pris för, därefter får du 30% rabatt på resterande kurser/träningar.
Rabatten gäller inte barn, ungdomsträningarna samt paradans då dessa redan är rabatterade.
Rabatten gäller inte heller för läger/inspiration/engångstillfällen.
×

KONTAKT

Du kan nå oss på:

Linnéagården Kolbäck

Telefon: 070-795 83 31

Email: ylvali67@gmail.com

Plusgiro: 6046540-8